Nu är inbjudan klar till årets SM i Uddevalla 8-11 augusti. Följ länken nedan eller gå till anmälan eller förteckning över anmälda båtar.

>> Inbjudan

>> Anmälan

>> Se anmälda båtar

Nu är det klart att IF-SM arrangeras 8-11 augusti 2018 tillsammans med segelsällskapet VIken-Ägir utanför Uddevalla.

Medvind Nr 4 2017 small picture

Idag kom det nya numret  av Medvind i brevlådan.

Besättningen på SWE 3352 "Apelsinen", Skeppare Pontus Rosberg med besättningen Tomas Norberg och Anders Fernlund segrade i årets SM-tävlingar på Björkfjärden utanför Rastaholm.Resultat SM IF båt 2017 Fullständig Blad1

Nils Virving med silverIF enSkepparen Nils Virving med sin besättning Peter Sahlén och Niklas Virving vann totalsegern i årets upplaga av Liding Runt med sin nyligen införskaffade IF-båt, SWE 2242. Det var hans 50:e start, så det passar ju fint in i IF-båtens pågående 50-årsjubileum.

Mycket bra presterat av Nils, Peter och Niklas samt tack för en fin PR för IF-klassen !!

Underkategorier

Ostkustens IF-båtklubb